i-Techniek

Verwarmingsinstallaties

Wij leveren en installeren complete verwarminginstallaties. Er zijn op het gebied van verwarming diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te verwarmen met radiatoren of convectoren, lucht of vloerverwarming. In verband met de toenemende energiekosten en de belasting op het milieu wordt er op dit moment veel gekozen voor LTV (lage temperatuur verwarming). Vloerverwarming is hier een goed voorbeeld van. Uw woning of gebouw wordt met een lage temperatuur met een groot verwarmingsoppervlak (hele vloer) verwarmd.

Omdat er op dit gebied tal van mogelijkheden zijn en elke installatie afhankelijk is van het gebouw en het gebruik daarvan adviseren wij u graag in deze mogelijkheden om zo een gedegen keuze te kunnen maken.

Voor warmteopwekking maken wij veel gebruik van de fabrikaten Remeha en Nefit.

Duurzaam

Wij zijn voortdurend bezig om de markt en de ontwikkelingen te volgen. Hieruit is te concluderen dat installaties met goede energiebesparingen een steeds grotere rol gaan spelen. Zo komt het steeds vaker voor dat wij zonnecollectoren, warmtepompen of zelfs warmte met bodemopslag toe moeten passen.

 


I-techniek B.V.
Industrieterrein "de Kronkels"
Dieselweg 38
3752 LB Bunschoten
tel: +31 (0)33 299 66 63
fax: +31 (0)33 299 65 04

Kwaliteit

Flamco
Radson
Remeha
Geberit
Honeywell
Webdevelopment door Terra-IT