i-Techniek

Bedrijfsinformatie

Klantgerichte advisering - kwaliteit en flexibiliteit

I-techniek b.v. is een all round installatiebedrijf voor de professionele aanleg van en onderhoud op W- en S-installaties in gebouwen en woningen.

Oprichter Bert Koelewijn deed een jarenlange ervaring op als projectleider in de installatiebranche. In 2007 richtte hij I-techniek op om zijn visie op klantgerichte installatietechniek optimaal in de praktijk te kunnen brengen. Hij was ervan overtuigd dat klantgerichte advisering en flexibiliteit van onderscheidende meerwaarde zijn in de installatietechniek. De invulling van die visie bleek een schot in de roos. Binnen een jaar bouwde I-techniek een goede reputatie op als betrouwbare partner voor installaties van hoge kwaliteit. Het bedrijf verhuisde naar een groter pand op industrieterrein De Haarbrug in Bunschoten, om ruimte te geven aan de toenemende werkzaamheden en groei.

Ondanks de groei is de organisatie is laagdrempelig en zijn de communicatielijnen kort. I-techniek hecht grote waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom hebben onze klanten een vast aanspreekpunt. Dit werkt plezierig, efficiënt en voorkomt miscommunicatie.

I-techniek beschikt over een hecht team van professionals met grote betrokkenheid. De kundige, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers kenmerken zich door teamgeest. Een belangrijke basis voor flexibiliteit en klantgerichtheid met als oogmerk het bieden van optimale kwaliteit.


I-techniek B.V.
Industrieterrein "de Kronkels"
Dieselweg 38
3752 LB Bunschoten
tel: +31 (0)33 299 66 63
fax: +31 (0)33 299 65 04
Webdevelopment door Terra-IT